0

რა ხდის ჩვენს საკვებს განსაკუთრებულს

მუდამ ახალი
1. მუდამ ახალი

ჩვენი პროდუქტების განუმეორებელი გემო, რომელიც გაიძულებს ჩაიკვნიტო თითები, განპირობებულია მუდმივად ახალი პროდუქტებით, რომლებიც მზადდება შეკვეთამდე რამოდენიმე წუთით ადრე. 

ქათმის საყოფაცხოვრებო პირობები
2. ქათმის საყოფაცხოვრებო პირობები

ქათმის საცხოვრებელი პირობები, რომელიც შექმნილია ექსკლუზიურად KFC-სთვის, საფუძვლიანად  მოწმდება დამოუკიდებელი და საერთაშორისო ექსპერტების მიერ ცხოველთა კეთილდღეობის სტანდარტებთან შესაბამისობის დასადასტურებლად.

ნედლეული
3. ნედლეული

ყველა ჩვენი პარტნიორი არის GFSI სერტიფიკატის მფლობელი და ტესტირებულია ჯანმრთელობისა და უსაფრთხოების საერთაშორისოდ აღიარებული სტანდარტების მიხედვით. საერთაშორისო თუ დამოუკიდებელი ექსპერტები ადასტურებენ, რომ ყველა ნედლეული, რომელსაც ჩვენ ვიყენებთ, სრულად შეესაბამება მოთხოვნილ უმაღლეს სტანდარტებს.

სერთიფიცირებული მზარეულები
4. სერთიფიცირებული მზარეულები

ყველა მზარეული თვეში 2 ჯერ ანახლებს სერტიფიკატს საიდუმლო რეცეპტების შესრულებაში. 

ზეთის შემოწმება
5. ზეთის შემოწმება

კარტოფილი ფრის დანადგარში ზეთის კონტროლი  დღეში ორჯერ ხდება , ხოლო საჭიროების შემთხვევაში დაუყოვნებლივ ხდება მისი შეცვლა. 

მომზადების პროცედურები
6. მომზადების პროცედურები

ფქვილი იცრება ყოველი პანირების წინ,  დღის მანძილზე შესაძლოა თითოეულ რესტორანში 100 გაცრა შესრულდეს. 

ხარისხის კონტროლი
7. ხარისხის კონტროლი

სანამ ქათამი მომხმარებლის ლანგარზე განთავსდება მოწმდება თითოეული ნაჭერი , თუ რომელიმე არ არის სრულყოფილი ნაჭერი ჩამოიწერება.

თერმულ კარადაში შენახვის დრო
8. თერმულ კარადაში შენახვის დრო

ქათმის მთლიანი ნაჭრები რჩება თერმულ კარადაში 90 წუთის განმავლობაში, ხოლო ხრაშუნა სტრიფსები რჩება 30 წუთის განმავლობაში და არც ერთი წუთით მეტი!

ქათმის ტემპერატურა
9. ქათმის ტემპერატურა

ქათმის ტემპერატურა, რესტორანში არასოდეს აღემატება 4o C-ს, ხოლო ფეჩიდან გამოღების შემდეგ, არასოდეს არის 82o C-ზე დაბლა!

ბოსტნეულის ტემპერატურა
10. ბოსტნეულის ტემპერატურა

ბოსტნეულის ტემპერატურა მომზადების დროს , მუდმივად 5o C-ზე დაბალია. ბოსტნეული ირეცხება ISO 22000 (HACCP) სერტიფიცირებული პროცედურების მიხედვით.

მასალების შენახვის ვადა
11. მასალების შენახვის ვადა

ჩვენი ინგრედიენტების (როგორიცაა ბოსტნეული, ყველი და ა.შ.) გამოყენების დრო არის მაქსიმუმ 4 საათი და არც ერთი წუთით მეტი!